kvargglass

hej darlings,

deppigt med måndag..

lagade universums godaste söndagmiddag igår:lammfärskebaber, halloumi, hummus, babaganouch och tabouleh.. makalöst gott!





till efterrätt testade jag att göra kvarg-glass. man mixar kvarg med frysta bär och jag hade i lite vaniljpulver.. supersmarrigt! när jag är i sverige nästa gång ska jag köpa stevia och sen kommer det bli ännu godare


nu blir det en riktig racer-vecka på jobbet och sen långhelg!

puss

Kommentarer:

1 Gabbi:

Eller så köper du det på waitrose eller sainsburys. Går under namnet Truvia!

Svar: Ååååh tack 💕💕💕💕
johanna

2 Anonym:

Grymt med libanesiskt - vad hade du i baban så den blev röd?

Svar: Hahaha!!! Jag råkade överdosera paprikapulver som är min nya last😃😃😘
johanna

3 Anonym:

😹 vad har du mer i för exotiskt? Måste testa!

Svar: Alltså bara aubergine, tahini, citronjuice, kummin, persilja och sesamolja.. Men handen på hjärtat så var det långt ifrån den godaste baban jag ätit 😜
johanna

Kommentera här: