om att säga ifrån

städis slackar härhemma och det är inte okej! det ligger en centimeter damm på alla lister men jag vågar ändå inte säga ifrån. det är samma sak när jag får massage: eftersom jag är så klen och inte har några muskler så gör det jätteont med "normal knådning". men när jag är blå i ansiktet samt gnisslar tänder och massören frågar hur det känns så svarar jag alltid med ett kvittrande: "underbart". eller när frisören klipper skitfult: "ååååååh guuuud va fint". ja ni fattar. jag är pissdålig på att ge kritik till folk jag köper tjänster av. 

tur att jag har petra. igår käkade vi på en dansk-japansk (!) restaurang och servicen var brutalt dålig. så petra talade vänligt men bestämt om för dem att vi inte tänkte betala för maten. och då bad de om ursäkt och sa att de naturligtvis bjöd på allt. bra pete!

stressig men rolig dag på jobbet idag! vi har nämligen anställt en ny vd som är grym. jättekul att få stöd och någon vettig att bolla idéer med men samtidigt nya krav på en helt annan nivå.. hejdå hobbies och sånt ;-)