julpynt

god morgon måndag!

är riktigt laddad inför den här veckan! nu är det proppfullt med roliga grejer som händer ända fram till jul. tiden kommer liksom swisha förbi! längtar så efter vår julvecka i skåne och efter det blir det en lugn vecka i london, sen bali och hong kong en månad senare. och sen är det ju vår med bank holidays var och varannan vecka! 

det gick sådär och julpynta igår. trots att vi har fjorton lådor med sladdar så hade vi inga förlängningssladdar som passade ljusstakar och stjärnor... morr..






M har pyntat arbetsrummet med den vedervärdiga nut cracker-gubben. har jag berättat historian? för två år sedan när vi firade jul hemma i london så skickade jag ut M på stan för att införskaffa en nötknäckare. han kom tillbaks med den här(!!!) M trodde på allvar att man kunde knäcka nöten i gubbens mun. "ska vi slå vad?" sa jag och självklart gick "käken" på gubben sönder när han försökte.

affärbiträdena höll på att trilla omkull av skratt när han försökte reklamera gubben senare och nej M fick inte pengarna tillbaks så nu är vi stuck med nötknäckargubben ha ha

ha en härlig måndag!